Sinds november 2016 worden onze beoordelingen bij KiYOH geplaatst.
    Om nog meer vertrouwen naar onze nieuwe klanten uit te stralen zijn we
    over gegaan naar een Google gecertificeerd bedrijf.
    Onze oude reviews staan ook nog op op onze website.
    Deze hebben we de laatste jaren gekregen via het systeem van Myshop.
 

Nieuws van Beukenhaagkwekerij.nl

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en de reviews die klanten hebben ingevuld op onze webpagina. Elk jaar aan het einde van het blote wortel seizoen verloten we een aantal doosjes hagenmest van DCM onder de mensen die een review hebben ingevuld.

Franco levering vanaf € 750

Is uw bestelling van de producten in de winkelwagen groter dan 750 euro dan worden de verzendkosten automatisch € 0. Zo profiteert u bij een grotere bestelling van extra korting. Ziet u bij staffelkorting zie winkelwagen dan krijgt u automatisch korting bij het bestellen van hogere aantallen. Plaats het aantal in de winkelwagen en zie of u korting krijgt.

Foto's beukenhagen.

Heeft u een mooie foto van uw haag mail hem door naar info@beukenhaagkwekerij.nl. Als we uw foto kunnen gebruiken plaatsen we hem op deze pagina. Het moet wel duidelijk zijn dat het om een haag gaat die door ons geleverd is.

Enkele projecten.

 Zundert 2008

Zundert 2008Zundert 2008

 Speelplaats Zoetermeer 2014

Fagus Sylvatica 40-60 cm (groene beuk)Fagus Sylvatica 40-60 cm (groene beuk)

Aanplant Achlum December 2013

Aanplant tuin met Groene Beuk 80-100 cm

Fagus Sylvatica 80-100 cm.

Reviews
overall 121 reviews
 Heb je al enige ervaring met dit product?
score (5) Reviewer E. Verhagen Posted 13:49, Mar 20, 2017
Snelle levering en netjes verpakt
<p>We hebben 22 m. beukenhaag besteld.
De beuken werden binnen drie werkdagen bezorgd en keurig verpakt in grote dozen.
Wij hoefden de beuk alleen nog maar te planten. Ideaal dat je zelf niet op zoek hoeft naar een tuincentrum waar je de beuken moet ophalen.
Tip: het zal handig zijn als er direct aanplantgrond te bestellen is via jullie website, nu moesten we daar nog achteraan.</p>
score (5) Reviewer Maaike van Hout Posted 23:08, May 29, 2016
Rode beukenhaag
In februari 425 struikjes besteld die keurig op tijd in dozen geleverd werden. Dezelfde week alles gepoot, slechts 4 struikjes zijn niet uitgelopen. Helaas wel 10 groene struikjes ertussen. Zeer tevreden over het resultaat.
score (5) Reviewer ingrid Couwenberg Posted 16:02, May 29, 2016
zeer tevreden klant
In april heb ik 325 beukenhagen geplant. Inmiddels hebben alle boompjes groene blaadjes. Dus geen enkel uitval!!
De levering was snel.De boompjes waren tegen uitdrogen in in plastic folie verpakt. Verder met n doosje bemesting en beschrijving beplanting tips verzorging ed.
Kortom een zeer tevreden klant die zeker terug komt!!
score (5) Reviewer Joke Posted 21:01, May 21, 2016
Rode beukenhaag
Rode beukenhaag besteld. Keurig geleverd en tot onze verrassing lopen allen planten mooi uit. Omdat onze grond nogal nat is waren we hier niet zeker van. Er zitten echter 2 groene boompjes tussen.
Beetje jammer, maar ook wel grappig.

Super mooi, geen spijt van
score (5) Reviewer Nico Molenaar Posted 22:49, May 18, 2016
Alles doet het!
Heb in maart 270 beukenhaag boompjes besteld. alles doet het geen enkele uitval.
daarnaast complimenten voor de zeer snelle levering.
score (5) Reviewer Jenny Tros Posted 12:27, May 16, 2016
zeer tevreden
van t voorjaar 15 planten gekocht van 1.80 m hoog, alle 15 uitstekend aangeslagen en prachtig groen op dit moment! planten goed verpakt en snel en conform afspraak geleverd gekregen. Deze goede ervaring is gedeeld met vrienden en kennissen
score (5) Reviewer Annemieke Biemond Posted 14:10, May 10, 2016
beukenhaag 2016
Dit voorjaar hebben we een beukenhaag besteld en geplant. De planten werden keurig volgens afspraak en goed verpakt geleverd. Na het planten werd het erg koud en nat, maar nu de temperatuur hoger wordt zien we de knoppen zwellen en openbasten. Schitterend en 0% uitval!!!
score (5) Reviewer Miranda Eppinga Posted 21:39, May 04, 2016
Zeer goed en adequaat bedrijf!
Wij hebben voor in onze tuin behoorlijk wat beukenhaagjes besteld. Door omstandigheden zat er een kleine kink in de kabel rondom de levering. De kwekerij heeft dit direct opgepakt en ons continu op de hoogte gehouden waar onze haagjes waren. Inmiddels staan ze al geruime tijd in de grond en lopen prima uit!
Ondanks de problemen met de levering, overigens niet de schuld van de kwekerij, zouden wij zo opnieuw bestellen.
score (5) Reviewer Ger Hermsen Posted 10:46, Apr 29, 2016
beukenhaag
Planten voor beukenhaag zijn mooi op tijd en goed verpakt geleverd.Knoppen zijn gezwollen en hier en daar is het al duidelijk dat ze goed aangeslagen zijn.
score (5) Reviewer Natasja Posted 08:52, Apr 19, 2016
Snelle levering en goede service
Had beukenboompjes besteld, 2 dagen later had ik ze al thuis!
score (5) Reviewer Joselien Posted 08:24, Apr 19, 2016
beukenhaag
Netjes op tijd geleverd, prima en keurig verpakt. Helemaal tevreden.
score (5) Reviewer M. van der Schaaf Posted 08:12, Apr 19, 2016
Prima service!
Beukenhaag besteld, was netjes verpakt en kreeg een mail wanneer het werd geleverd. Werd snel geleverd! Wij zijn tevreden
score (5) Reviewer M. van Dijck Posted 20:14, Apr 18, 2016
ritselende haagbeuk !
Keurig verpakt en afgeleverd.
Vanwege spierhandicap, bedacht ik, dat als je met een grondboor een ruim gat draait, de plant er super makkelijk in past. Dan grond aanstampen, later water geven en....wachten op het uitlopen van de haag. Ben er blij mee !
score (5) Reviewer Murk de Jong Posted 19:26, Apr 18, 2016
Beukenhaag
Goede kwaliteit haag en stipt op tijd geleverd. Stukken goedkoper dan bij mijn eigen kweker en minder rommel in de auto
score (5) Reviewer Arnold Posted 19:03, Apr 18, 2016
Snel geleverd!
Beuken zijn keurig verpakt en alles volgens instructie geplant. Eerste beuken lopen inmiddels uit! Dik tevreden!
score (5) Reviewer Wijnen Posted 18:49, Apr 18, 2016
Volgens afspraak
Mooie planten ,mooie knoppen.
Kan niet wachten tot ze uitlopen.
score (5) Reviewer Cor Nieuwboer Posted 18:35, Apr 18, 2016
Prima beukenhaag
Alleen maar plus punten voor beukenhaagkwekerij.nl.
Keurig op tijd bezorgt
Goed verpakt
Mooie stevige planten met beste wortels
De knoppen lopen al uit
Nu maar wachten tot ie mooi rood wordt
Wij zijn heel tevreden
score (5) Reviewer Roderik de Wilde Posted 17:25, Apr 18, 2016
Rode Haagbeuk
Goede kwaliteit, mooie wortelgestel en goed in de knop. Snel geleverd in uitstekende verpakking.
Zeer tevreden.
score (5) Reviewer Jakob van der Heide Posted 17:18, Apr 18, 2016
Beukenhaag
Snelle levering, zeer goed verpakt, duidelijke handleiding, heel erg tevreden
score (5) Reviewer cor de winter Posted 11:45, Feb 28, 2016
beukenhaag
De beukenhaag werd snel geleverd en was keurig verpakt
Ze zien er mooi uit en beginnen al uit te lopen
score (5) Reviewer Arnoud Douma Posted 22:49, Feb 26, 2016
Dik tevreden
Ik heb begin december 300 Fagus Sylvatica 60/80 besteld. Deze werden op de gewenste dag keurig verpakt geleverd. Het was een hele klus om ze te plaatsen maar het ziet er nu al mooi uit. Ik ben benieuwd hoe ze komende zomer uitgroeien.
score (5) Reviewer Theo Noordink Posted 20:42, Feb 26, 2016
Rode Beukenplanten
Super vlotte levering van 25 stuks mooie rode beukenplanten, de planten waren goed en vers verpakt. Twee uur na dat de koerier ze had gebracht stond het pootgoed al in de grond en binnenkort zullen we met veel vertrouwen zien of ze aanslaan.
Tot nu toe zeer tevreden met de beukenhaag uit Zundert.
score (5) Reviewer liesbeth de jong Posted 19:11, Feb 26, 2016
prachtige beuken
Wij hebben een bestelling gedaan en beuken besteld voor een haag. Het zijn mooie beuken en de service is heel prettig en goed. Dus zeker een aanrader.
score (5) Reviewer A Nijholt Posted 17:57, Feb 26, 2016
Het ontvangen van een beukenhaag
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en de bezorging van de beukenhaag die ik bij jullie heb bestelt en ontvangen heb.
De Haag is dezelfde dag nog inde grond geplaatst, dus een dikke voldoende voor jullie bedrijf.
Ik ga waarschijnlijk nog wat bij jullie bestellen,maar dat moet nog even wachten maar her ligt wel in de planning.
score (5) Reviewer Jacques van Breugel Posted 16:37, Feb 26, 2016
selectie van planten die verstuurd worden
De planten verschilden nogal van stamvorm en dikte, waardoor het moeilijk was om er een mooie rechte haag van te maken. Misschien dat daar bij het selecteren aandacht aan besteed kan worden.
Verder is het afwachten of alle planten gaan groeien.
score (5) Reviewer Atske Quelle Posted 16:30, Feb 26, 2016
beukenhaag, slaan ze aan?
In het najaar 250 boompjes in de grond gezet. Mijn vader (84) heeft gegraven, en ik heb ze gepoot. Een hele klus. En nu maar hopen dat ze aanslaan! Ze waren trouwens heel snel geleverd. En professioneel verpakt.
score (5) Reviewer TH.A.Janssen Posted 16:22, Feb 26, 2016
Camping DE

Dag beste mensen ik heb de struiken geplant op de camping in Duitsland en ga daar met Pasen pas naar toe als ik daar ben hoort U mijn mening grtj Theo.
score (5) Reviewer A.Smetsers Posted 16:19, Feb 26, 2016
Beukenhaag
Prima haag met mooie wortels. Worden goed verbonden geleverd.
score (5) Reviewer B. van Dam Posted 09:57, Nov 19, 2015
beukenplanten
Geweldig!
Ik ben zeer tevreden. In het weekend besteld,en woensdag al aangekomen.
Kon via de leverancier zien wanneer en (ongeveer) hoe laat geleverd zou worden.
De kwaliteit van de planten zijn m.i. ook heel goed. Goede service!
score (5) Reviewer Chris Traas Posted 07:45, Jul 16, 2015
Zeer tevreden
Wij willen je op deze manier nog even laten weten dat we zeer tevreden zijn over de levering van de potplanten en de manier van communicatie.
Na een tegenvallende ervaring met een andere leverancier zijn we nu aangenaam verrast.
Prachtige planten, staan er mooi bij, zeker een aanrader, bedankt.
score (5) Reviewer Ivo Heemskerk Posted 14:56, Jun 03, 2015
Alle beuken slaan aan
In maart 50 bladhoudende beukjes besteld. Binnen een paar dagen werd de beloofde doos afgeleverd. De volgende dag alle beukjes in de grond gezet en toen maar afwachten. Inmiddels zijn ze allemaal aangeslagen en dragen ze ook allemaal blad. Ik ben heel tevreden!
score (5) Reviewer h. oosting Posted 14:43, May 31, 2015
beukenhaag
de beukenhaag slaat op zo 13 plantjes na aan .
maar van de 225 doet de rest het echt goed .
we zijn er blij mee .
score (5) Reviewer Bert Kraaijenbrink Posted 19:50, May 11, 2015
Rode en Groene beuken
Prima, zijn allemaal aangeslagen duidelijk is het verschil te zien tussen de rode en groene. En nu maar doorgroeien Bestelling was prima verzorgd en op tijd afgeleverd.
score (5) Reviewer Rein Derksen Posted 13:37, May 09, 2015
Zeer tevreden
Heb in oktober 300 planten voor een groene beukenhaag besteld en kreeg ze keurig in een grote doos aangeleverd. Ze zijn allemaal uitgelopen en ik ben dan ook zeer tevreden.
score (5) Reviewer Maura de Moor Posted 06:32, May 07, 2015
Prachtige rode beukenhaag!
Voor onze tuin in Frankrijk hebben we een rode beukenhaag besteld. Het contact verliep erg prettig. Heel tevreden over de vlotte levering en de welgemeende adviezen voor planten en onderhoud. De planten zijn van prima kwaliteit en zijn zelfs groter dan de aangegeven lengte. Een bedrijf met hart voor klant en plant :) De eerste blaadjes staan te pronken in de zon!
score (5) Reviewer jo klippel Posted 13:24, May 06, 2015
rode beuk
Helemaal tevreden over de levering. Netjes verpakt. En ze lopen allemaal uit. Helemaal goed!
score (5) Reviewer Gerjan Veurink Posted 11:21, Apr 25, 2015
beukenhaag planten
beukenhaagplanten besteld bij beukenhaagkwekerij.nl goede service, goed verpakt,snelle levering, goede kwaliteit, al met al een hele goede ervaring met deze kwekerij, SUPER !!!!...
score (4) Reviewer l.pouwels Posted 20:19, Apr 22, 2015
Levertijd en kwaliteit van haag prima
Levering volgens afspraak en ook een goede kwaliteit, zeker een aanrader.
score (5) Reviewer Huib Bierings Posted 13:38, Apr 19, 2015
Prima Kwaliteit
Het is inmiddels ruim een maand geleden dat wij de rode beukenhaag hebben geplant. Uitstekende informatie waar je rekening mee moet houden met het planten . Rode beukenhaag is van top kwaliteit en netjes verpakt de planten lopen nu al goed uit en de knopjes gaan nu al voorzichtig open. Dus wij zijn dik tevreden . Een aanrader !
score (5) Reviewer Sjra Roufs Posted 08:46, Apr 17, 2015
Spannend !
In het najaar besteld. Perfecte levering. Goede stekken (80-100cm) Duidelijke aanwijzingen voor het planten.
't is nu midden april. Ben benieuwd of ze aangeslagen zijn.
Spannend, spannend hoor.
score (5) Reviewer R. Visser Posted 18:46, Apr 16, 2015
bestelling haagbeuk
levering op tijd.Prima verpakt. Goede ontwikkelde wortel.Er komt al blad aan.In het verleden besteld bij een andere firma. Bij jullie bedrijf besteld prima kwaliteit.Ik ben er blij mee.
score (5) Reviewer Peter Lommen Posted 18:58, Apr 15, 2015
perfecte levering
Perfecte levering op de afgesproken dag echt top.
SUPER kwaliteit met flinke wortelbos.
score (5) Reviewer Peter Posted 08:11, Apr 15, 2015
Prima kwaliteit beukenhaag
Ik heb diverse malen beukenhaag besteld en deze zijn van goede kwaliteit. We hebben de planten zelf opgehaald. Wij werden prima geholpen en de planten stonden netjes verpakt al voor ons klaar. Zaterdag ga ik weer een flinke hoeveelheid planten halen. Kortom prima kwaliteit voor een redelijke prijs!
score (5) Reviewer Marga Posted 21:31, Apr 14, 2015
SPANNEND
Wie bestelt er een beukenhaag via internet???? WIJ! ik moet zeggen dat het aanplanten al een heel ander beeld gaf en er nu volop knoppen te zien zijn....het wachten is op het eerste blaadje en dat gaan we vastleggen en vieren!! het ziet er vooralsnog super goed uit. De bestelling en levering zijn ook super verlopen! De TNT post besteller heeft het er nog steeds over !!
score (5) Reviewer Siebo Mollema Posted 19:17, Apr 14, 2015
Dik tevreden.
In de herfst van 2014 haagbeukjes besteld. Binne twee dagen keurig geleverd en netjes verpakt. Komen nu allemaal in blad. Nette prijs voor goede kwaliteit! Een aanrader.
score (5) Reviewer Paul den Hartog Posted 18:55, Apr 14, 2015
Netjes en snel
Heb 25 boompjes gekocht, prima geleverd.
Nu afwachten wanneer de knoppen groen worden en de bruine bladeren verdwijnen!
score (5) Reviewer Cor-Jan Posted 18:10, Apr 14, 2015
super
Super service, ging wat mis in de bestelling maar alles keurig opgelost! Zijn erg tevreden met onze beukenhaag!
score (5) Reviewer Nico van Klaveren Posted 16:29, Apr 14, 2015
beukenhaag met potgrond
Heb de beukenhaag in Oktober/ November 2014 geplant , staan er mooi bij .
zullen binnenkort wel groen blad krijgen .
Bezorging was goed geregeld , alles mooi op een pallet , welke netjes op de dam werd gezet .
score (5) Reviewer gerrit rasing Posted 16:12, Apr 14, 2015
haag
snel geleverd, prima shop
score (5) Reviewer Wim Denissen Posted 16:02, Apr 14, 2015
Helemaal goed!!
Wij hebben het zelf opgehaald, nadat we op internet besteld hadden. Alles lag keurig klaar, mooie planten. Onze overbuurman, die hier heel veel tuintjes in de buurt onderhoud, heeft de beukenplanten met ons gezet en sprak van top-kwaliteit.
score (5) Reviewer Bert Logger Posted 14:05, Apr 14, 2015
uitstekende kwaliteit
ik had via de plaatselijke hovenier 4000 haagbeuken besteld van 120 hoog.Ik denk dat ze gemeten hebben van top tot worteleind misschien dat de langste 120 haalde.Er zijn er geen 400 Die het doen.Nu heb ik nieuwe besteld bij beukhagen kwekerij.Keurig op lengte,Prima wortelkluit,en 99% slaat aan.Had ik ze maar gelijk hier besteld.
score (5) Reviewer C.Th.L.Noordermeer Posted 10:48, Apr 14, 2015
Goed product
Snelle levering en goed verpakt
mijn zwager zag ze en heb er ook een paar honderd besteld.
score (5) Reviewer B.A. Lutjenhuis Posted 10:09, Apr 14, 2015
zeer tevreden
Ik ben erg tevreden met de levering en kwaliteit van de beukenhaag! Goede informatie vooraf en snel geleverd in goede verpakking! Top!
score (5) Reviewer Jonas Cordemans Posted 08:46, Apr 14, 2015
Top!
Snelle levering, goede kwaliteit,... geen negatieve punten te bemerken!
score (5) Reviewer Arno Driessen Posted 08:04, Apr 14, 2015
Top! Bestellen, ophalen en planten in 2 uur
Via internet besteld, aangegeven dat ik ze meteen kom halen en ze stonden klaar!
Ook goede tips gekregen. Nu, enkele weken later zie ik al dat ze aanslaan, ze (fagus sylvatica) lopen al een beetje uit. Aanrader!
score (5) Reviewer Henk van H Posted 23:33, Apr 13, 2015
goede levering
Bestelling beukenhaag via internet geplaatst, werd goed verpakt en op tijd geleverd. Boompjes zagen er goed uit, ook voldoende vertakt.
score (5) Reviewer Wiebe-Jan Stuursma Posted 22:33, Apr 13, 2015
Tevreden over levering beukenhaag
Ook wij zij erg tevreden hoe de levering is gelopen. Alles is geplant en nu nog even wachten of ze ook allemaal aanslaan.
score (5) Reviewer Jan van Herten Posted 22:27, Apr 13, 2015
Beukenhaag bij schutterij in Ool.
Super behandeling. Alles tot in de perfectie geregeld. Ik was niet zo goed in het on line bestellen, maar dankzij hun alles correct afgehandeld.
De planten hebben we direct geplant. Nu is het afwachten geplazen of ze aanslaan. Maar gelet op het vorenstaande hebben we hier alle vertrouwen in.
score (5) Reviewer Berend en Carola van Straten Posted 22:15, Apr 13, 2015
Twee maal raak!
Twee jaar geleden hebben we 80 rode beukenhagen gekocht - de grootste maat (150-175 cm). Het was voor ons de eerste keer en we werden spontaan en plezierig geholpen. Vanwege het success eind verleden jaar weer een lading besteld met hetzelfde resultaat. Planten zijn van geode kwaliteit en warden correct uitgeleverd. Kortom een prima service - aanbevelingswaardig. Dank voor jullie hulp!
score (5) Reviewer Ronald de Reus Posted 22:01, Apr 13, 2015
Beukenhaag
in november besteld. Binnen een paar dagen stond TNT post voor de deur met een pakket.
Keurige, stevige doos, zonder beschadiging. De beukjes netjes verpakt in bundeltjes en om en om in de doos. Meteen na ontvangst gepoot en nu afwachten hoe ze worden. Zeker een aanrader voor mensen die nog twijfels hebben of je zo aan je haag kunt komen. TOP
score (5) Reviewer Henk Beyers Posted 22:00, Apr 13, 2015
Optimale kwaliteit en service
De afgelopen jaren heb ik verschillende bestellingen geplaatst en telkens weer opnieuw heb ik ervaren met welke klantvriendelijkheid deze mensen werken. Niet alleen de service, maar ook de optimale kwaliteit van hun producten dragen zij hoog in het vaandel. Dus beste mensen wel gefeliciteerd met je manier van werken, jullie staan bij mij op de eerste plaats van de top-10. Voor de eventuele nieuwe klanten, zoek niet verder en plaats je bestelling!
Vriendelijke groeten, Henk Beyers uit België.
score (5) Reviewer h koenhen Posted 21:37, Apr 13, 2015
Dik te vreden
2 buren in de straat naar jullie gestuurd en ze zijn dik tevreden zoals ik zelf ook,ga zo door
gr henk
score (5) Reviewer Jeroen Posted 21:24, Apr 13, 2015
Beukenhaag
Levering op de afgesproken dag. Super. Planten zien er top uit. We hebben er een leuke afscheiding tussen het grasveld en het terras mee gemaakt. Nu hopen dat ze snel uitlopen.
score (5) Reviewer Maarten van 't Klooster Posted 21:03, Apr 13, 2015
Levering haagbeuk
Haagbeuk, via internet.... het kan allemaal medio 2015. Dinsdag bestellen, vrijdag in huis, Geweldig! Alles super verpakt.
Plantjes eind maart geplant, en zoals het er nu uitziet, komen de eerste blaadje er al aan.
Bedankt! en zeker een aanrader voor iedereen!
score (5) Reviewer Henzen Posted 21:02, Apr 13, 2015
Beukenhaag
Mijn ervaring met beukenhaagkwekerij is echt super.
Ik had 10 meter haag boompjes besteld en alles werd snel en goed verpakt verzonden.
Toen het volgende jaar bleek dat een paar boompjes niet hadden gepakt, dood dus, kreeg ik kosteloos nieuwe opgestuurd.
Super bedankt nog. Ze staan er heel mooi bij!!
score (5) Reviewer Pg levering Posted 21:01, Apr 13, 2015
Prima kwaliteit
De bestelling was van prima kwaliteit
Goed verpakt snelle bestelling afgeleverd
Direckt geplant zal wel snel aanslaan
Bedanktlll
score (5) Reviewer NH janssen Posted 20:47, Apr 13, 2015
de Beuk er in
Top aflevering, zeer goed verpakt.
Vlotte bezorging!
De lengte van de beukenhaag plantjes waren zelfs langer dan ik verwacht had!
De knoppen beginnen nu te zetten.
Ik heb er alle vertrouwen in!

score (5) Reviewer ke van wely Posted 20:40, Apr 13, 2015
toppertje
Echt een aanrader, prima prijs, super haag, netjes verpakt en erg snel geleverd
score (5) Reviewer Justus Posted 20:29, Apr 13, 2015
Prima service
De service van Beukenhaagkwekerij is prima: de zending was goed, goed verpakt, op tijd bezorgd en cf. de specificities.

Top dienstverlening!
score (5) Reviewer Boukje Meijers Posted 20:15, Apr 13, 2015
zonder auto
Hoe kom je aan 40 haagbeuken is de vraag als je geen auto hebt,en je wilt toch van deze kwekerij de struiken hebben..Internet...bestellen...en vervolgens h&eacute;&eacute;l prima verpakt bezorgd krijgen.Ze staan er goed bij.Ik ben er erg blij mee.
score (5) Reviewer Ben Kalkman Posted 20:07, Apr 13, 2015
Beukenhagen voor Dummies
We wonen in een mooi huis in een prachtige "jaren dertig" buurt met redelijk grote tuinen, maar zijn niet echt van die tuin-liefhebbers met 'groene vingers'. Wat te doen dan als je genoeg hebt van die sombere, donkere Taxus als die de tuin insluiten en het zicht benemen?!

Juist, Beukenhaagkwekerij bellen. Snel besteld, effici&euml;nt geleverd en zo geplant, en dat alles voor scherpe prijzen en met goed advies.

We kunnen het een ieder aanbevelen....op naar de Lente !

Fam. Kalkman
score (5) Reviewer Van der Harst Posted 20:02, Apr 13, 2015
Keurig geholpen
Keurig en tijdig geleverd. Nette instructie meegeleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Even afwachten of de beukhaag aansluit er zitten in ieder geval knoppen in.
score (5) Reviewer Kok Posted 19:59, Apr 13, 2015
zeer tevreden !
20 meter dubbele Haag besteld ,keurig verpakt ,goede service ,goede prijs en perfecte kwaliteit kortom top en tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet ,Fam. Kok
score (5) Reviewer D.Tan Posted 19:41, Apr 13, 2015
beukenhaag besteld
Beukenhaag zag er goed uit, goed verpakt en snel geleverd. Maakt waar wat ze beloven. De volgende dag geplant met speciaal grond voor beukenhaag en nu maar afwachten wat er komen zal. Ik heb er goed vertrouwen in.
score (5) Reviewer corina raaijmakers Posted 19:40, Apr 13, 2015
zeer tevreden
Na de bestelling is het heel snel gegaan ik had een dag aangegeven dat ik ze thuis wilde hebben dat we ze in het weekend konden plaatsen,en dat is gelukt,alles leeft nog gewoon geweldig!!
score (5) Reviewer Rolf van Benthem Posted 19:39, Apr 13, 2015
Keurig
Overzichtelijke website, vlot besteld en geleverd, keurig verpakt. Echt helemaal prima.
score (4) Reviewer Veerle Weverbergh Posted 19:28, Apr 13, 2015
liever geen pallet achterlaten
Het is de tweede keer dat we hier bestellen, dus wat planten en stiptheid, informatie etc betreft geen klagen. Alleen waren de verzendingskosten nu wel heel hoog vergeleken met vorige keer. Bleek dat nu een houten pallet meegeleverd was, in plaats van in kartonnen dozen (wat voor ons makkelijker was). Behalve de kosten van dit pallet, hadden we nu ook extra kosten om er weer vanaf te raken. Had liever dat de leverancier het weer meenam, maar voor ik er erg in had was hij al de hoek om. Voor de rest niets dan lof.
score (5) Reviewer Wim Prins Posted 19:14, Apr 13, 2015
Groene Beukenhaag
Mooie struikjes. Snelle levering van de boompjes en prima verpakt.
Gepoot met hagenmest. Zo te zien doen ze het allemaal.
score (5) Reviewer Ton Wassenburg Posted 19:09, Apr 13, 2015
Beukenhaag
Goed plantmateriaal en lopen nu goed uit
score (5) Reviewer g.petter Posted 18:51, Apr 13, 2015
operatie geslaagd !
de beukhagen binnen gekregen in een goed verpakte doos. Werd op het afgesproken tijdstip geleverd en het zijn prachtige beuken.
alles zeer correct afgehandeld!
score (5) Reviewer johan Posted 18:43, Apr 13, 2015
Beukenhaag
Bestelling keurig afgehandeld, korte levertijd en de haag zat goed verpakt en had de bestelde lengte, ook mooi vol takken tot dicht aan de wortel. Kortom, prima.
score (5) Reviewer Hulsbosch Posted 18:23, Apr 13, 2015
beukenhaagplanten op pot
Na eerst een haag (45m)geplant te hebben met wortelgoed, nu voor de tweede rij gekozen voor plant in pot. De planten (220 stuks) werden keurig op pallets geleverd op de juiste dag en tijd.
De planten staan inmiddels allemaal in de grond, en wij hebben er alle vertrouwen in dat wij straks een keurige groene beukenhaag hebben.
De levering en services(mail met gebruiksaanwijzing) zijn super!
score (5) Reviewer H. van Roekel Posted 17:57, Apr 13, 2015
Mooie tuin afscheiding
Snelle en correcte levering.
planten waren netjes in doezen verpakt.
Op dit moment zien we de eerste ontwikkeling va n de knoppen komen. We zijn erg benieuwd hoe het er straks uit gaat zien.
Met vriendelijke groet fam. van Roekel
score (4) Reviewer Cor van Schijndel Posted 17:46, Apr 13, 2015
snelle levering
Heb een beukenhaag besteld en 2 dagen later stonden ze al in degrond.Netjes en zorgvuldig verpakt.

Nu afwachten maar heb alle vertrouwen.
Tot nu toe niks dan lof.
score (5) Reviewer D,. Stoppelenburg Posted 17:05, Apr 13, 2015
Beukenhaag voor aan de waterkant.
Hebben de beukenhagen goed ontvangen, ze waren erg goed verpakt. We hebben ze de volgende dag gepoot en het is nu afwachten wat er gaat komen. Ik heb er goed vertrouwen in.

met vr. gr.
fam. Stoppelenburg
score (5) Reviewer Jan Flach Posted 16:38, Apr 13, 2015
Goede kwaliteit
Via internet september 2014 beukenhaag besteld met zakken goede grond. Het contact met jullie is prima. Stipte aflevering, goed product en goede kwaliteit, alle boompjes lopen op dit moment uit. Prachtig. Volgende keer weer zo bestellen.
score (5) Reviewer Henk Stegeman Posted 16:36, Apr 13, 2015
bestelling beukhaag
De beukhaag via internet besteld. De volgende dag opgehaald. Prima geregeld! Bij het afhalen kreeg ik nog mondeling advies over het planten en het bewaren tot het planten! Prima geregeld.Voor mij een 10 met een griffel!
score (5) Reviewer Samantha van Nieuwkoop Posted 15:02, Mar 20, 2015
speelplaats Zoetermeer
We zijn zeer blij met de geleverde haag voor onze speeltuin in 2014. Van het grote aantal zien we dat ze allemaal zijn aangeslagen. De service en het contact met jullie was top!! We zijn zeer benieuwd hoe het er deze zomer uitziet en zullen ook dan weer een foto sturen.
score (5) Reviewer Carolien van Kooy Posted 10:52, Jan 30, 2015
Prachtige beukhagen
Vandaag de beukhagen binnen gekregen in een goed verpakte doos. Werd op het afgesproken tijdstip geleverd en het zijn prachtig volle beuken.
score (5) Reviewer pascal wilbers Posted 18:24, May 13, 2014
beukenhaag
Op einde van 2013 een dubbele haag van ongeveer 30 meter geplant, deze zijn nu allemaal in het blad, zeer goede plantjes dus,
levering en contact is ook zeer en zeer goed.
volgende x zeker weer :)
score (5) Reviewer Annagreet Osinga Posted 11:01, May 12, 2014
Betrouwbaar!
Voor het eerst beukenplanten (hoogte 40 - 60 cm) per internet besteld. De levering werd drie dagen later, netjes verpakt in een doos gedaan. De plantjes geplant met toevoeging van de mee bestelde mest en dan wachten wat er gebeurt. Toen de eerste blaadjes verschenen waren deze groen. Op de mail die ik stuurde, ik had toch echt een rode haag besteld, kreeg ik direct antwoord! En ja hoor, nu een paar weken later, kleuren alle blaadjes rood en ieder plantje staat nu in blad. Genieten!
score (5) Reviewer J.Bos Posted 10:54, May 09, 2014
Geweldige kwaliteit en service!
Enkele weken geleden 125 beukenhaagplanten besteld. Twee dagen later al keurig verpakt geleverd en diezelfde middag nog geplant. Geweldig om te zien dat ze echt allemaal uitlopen en nu in blad zitten. We zijn zeer tevreden. Ook veel positieve reacties van mensen uit de buurt.
En wat een meedenken en nazorg! Mailtjes vanwege de droogte met adviezen voor water geven. Vanzelfsprekend hadden we dat al gedaan, maar toch heel attent!
Een aanrader!
score (5) Reviewer Ellen Piet Posted 15:31, May 08, 2014
KLEIN BEGINNEN IS OOK MOOI!
Afgelopen najaar onze kleine boompjes gepoot. Een paar weken geleden begonnen de boompjes te ontwaken en inmiddels staan ze (op 1 na)allemaal in teer, maar heel mooi blad. Een genot om dit proces te volgen! Een verrassing dat er een spontane mail kwam met verzorgingstips en daarin meegenomen de weersomstandigheden van afgelopen maanden. Geweldige service!
score (4) Reviewer J.P. Posted 11:49, May 08, 2014
Kwaliteit
Erg tevreden over levering en kwaliteit, de haag staat al weer mooi in het blad. Zeker een aanrader.
score (5) Reviewer Saskia Rijsdijk Posted 10:05, May 08, 2014
mooie haag
De levering van mijn haag was conform afspraak (zeer korte levertijd). Ik ben de haag gelijk gaan planten en alle planten zijn in het blad gekomen.
Ik ben zeer tevreden!
score (5) Reviewer S. van den Nieuwenhof Posted 12:58, May 06, 2014
WAT EEN KWALITEIT EN SERVICE!
Wel raar een beukenhaag digitaal bestellen en via de post thuis krijgen. Maar geweldig volle stekken met een duidelijke instructie. Het toppunt was de mail die wij onlangs nog ontvingen. Vanwege de droogte was het raadzaam om de beukenhaag extra water te geven. Kleine moeite maar wat een service. Daar kunnen veel bedrijven van leren. Wij genieten van onze mooie groenen beukenhaag. BEDANKT!!
score (5) Reviewer Ad van den Berg Posted 11:59, May 06, 2014
beukenhaag
geplant in het najaar maar moest nog wel even wachten voor mijn review,planten komen nu in blad en doen het goed.
Levering netjes op afgesproken dag zonder problemen. goede zaak .
score (5) Reviewer de Kraker Posted 20:29, May 05, 2014
rode beukenhaag
Prima levering, op afgesproken dag.
Fijn dat er nog een mailtje achteraan kwam om te vragen of alles goed was gegaan en bij vragen konden we bellen.
Nu de natuur het werk laten doen..
score (4) Reviewer dees linders Posted 20:23, May 05, 2014
Geduld geduld
Elke dag kijken of de (2m hoge) rode haagbeuk het zou gaan doen. Het leek me wat opgepropt 5 boompjes op 1 meter. En nu sinds een week de grote verrassing, tere bruingroeneblaadjes - en elke dag meer en voller.

Het enige dat wat vervelend was, maar al vergeven en vergeten, is dat de boompjes, ondanks erg nadrukkelijk vragen me te bellen, toch neergezet waren op het volkstuincomplex, ipv mij te bellen. Er wordt nogal wat gejat namelijk.
score (5) Reviewer B&M Zondag Posted 12:25, May 05, 2014
We wilden een rode beukenhaag en kregen een rode beukenhaag
Na enig googlen via de website de planten van 2 mtr besteld. Bij het ophalen stond de bestelling keurig klaar, incl. gratis voeding. De planten gelijk volgens instructie geplant en na een paar weken komen nu voorzichtig de eerste blaadjes open en die zijn prachtig donkerrood.
Organisatie en kwaliteit zeer aan te bevelen!
score (5) Reviewer NIek Dooren Posted 11:07, May 05, 2014
groene beukenhaag
Wij zijn zeer te spreken over zowel de levering als de kwaliteit van de planten. De planten waren keurig verpakt in plastic en een stevige doos. Alle planten zijn aangeslagen en de eerste planten zijn inmiddels al groen.
Goed water geven, de natuur doet de rest!
score (5) Reviewer Frank Hulshof Posted 09:33, May 05, 2014
Mooie beukenhaag
Vorig jaar eind oktober 25 beukenplantjes besteld. De levering ging toen snel en de plantjes werden in een keurige verpakking afgeleverd. Ook op mijn vragen per e-mail werd gelijk netjes antwoord gegeven. Heb ik eerder een positieve review over geschreven.

Deze review schrijf ik om te melden dat 100% van de plantjes is aangeslagen. Een mooi vol groen beukehaagje staat nu in onze voortuin.

Prima gegaan dus allemaal!
score (5) Reviewer Jeroen Posted 09:29, May 05, 2014
Prima product
Snelle levering, goede kwaliteit. Nog geen uitval (het weer werkt ook mee...).
score (5) Reviewer Sabrina Suiker Posted 07:31, May 05, 2014
Duidelijke site!
Wij hebben vorige maand beukenhaag besteld om ons pad in de voortuin af te zetten. Bestelling geplaatst op woensdag, vrijdag kwam ons pakket aan, zaterdag stonden de plantjes in de tuin en nog geen maand later heb ik een mooie groene haag staan! Nog leuker is, krijg ik van de week een mailtje: we hebben zo'n droge maand gehad, let u op voldoende water geven! Helemaal super dus, mooie planten, goede service!
score (5) Reviewer Rene Posted 18:33, May 04, 2014
Super snelle en efficiÃ<nte afwikkeling!
Goede site met veel informatie, ook na afhalen van de haagjes goed op de hoogte gehouden via een mail.
Zeer aan te bevelen.
score (5) Reviewer Corrie Posted 10:22, May 04, 2014
beukenhaag
De bestelling is goed uitgevoerd, we hebben de haagjes in sept. geplant en nu in mei zijn ze prachtig uitgelopen. we zijn zeer tevreden over de afhandeling en ook de tips die we per e-mail kregen om ze te verzorgen.
score (5) Reviewer Suleika van Zweeden Posted 18:22, May 03, 2014
Zeer klantvriendelijk
We zijn zeer tevreden over de bestelling en levering via beukenhaagkwekerij.nl. De beukjes werden netjes volgens afspraak geleverd,en alles lijkt nu goed aan te slaan. We vonden het heel netjes dat er nog een mail werd verstuurd de afgelopen week over de verdere verzorging van de beukjes.
score (5) Reviewer Neeltje Wiersma Posted 15:03, May 03, 2014
prima bedrijf en goed product.
Na wat rond te kijken via google opzoek naar een beukenhaag kwamen we uit bij deze leverancier. Na wat chatoverleg over wat de beste heg voor ons zou zijn 150 struikjes hagebeuk gekocht. Ze zijn nu allemaal mooi groen geworden. Geen uitval, een prima product dus. De service en bezorging waren ook goed voor elkaar. Kortom wij zijn heel tevreden en zouden zeker nog een keer zaken doen met dit bedrijf.
Fam. Wiersma, 't Zandt
score (5) Reviewer J.C. Van Bergen Posted 08:26, May 03, 2014
Dik tevreden.
Ook wij hebben voor ons erf een beukenhaag online besteld bij jullie. Aanvankelijk wat sceptisch..." Een beukenhaag online bestellen en via PostNL geleverd....? Als dat maar goed komt."
En het kwam goed. Duidelijke informatie over de levering, keurig verpakt, duidelijke beschrijving voor de verwerking van de planten. En het belangrijkste: goede kwaliteit planten die goed aanzetten. Geen uitval dus 100% resultaat. De haag is al mooi groen en zet goed aan.
Kortom: prima kwaliteit, scherpe prijs en prima service. Wij zijn dik tevreden en genieten van een mooie haag die ons jaren plezier gaat brengen.
Johan van Bergen, Peize (Dr)
score (5) Reviewer Linda moerman Posted 00:42, May 03, 2014
Blije klant
Na wat googlen kwam ik op de site van beukhaag kwekerij. Uiteindelijk heb ik hier 50 planten besteld die nu prachtig uitlopen. Het handige is dat het gewoon met de post komt en je de gewenste leverdatum kan aangeven. Wat ik zelf heel prettig vond is dat bij de levering een gebruiksaanwijzing zat hoe je het beste de planten kan poten en verzorgen. Net nu de planten gaan uitlopen stuurde John ook nog een mail met tips en informatie. Ik zou ook zeker dit aan mijn vrienden en familie aanraden.
score (5) Reviewer Leo van Vliet. Posted 21:23, May 02, 2014
Groene beukenhaag.
Goede service begin november besteld
snel en keurig afgeleverd.
Beginnen al mooi uit te lopen ziet er
prima uit mede ook door de zachte
winter heb ik er veel vertrouwen in.
hartelijk dank.
score (4) Reviewer Boonstra, wiebe Posted 19:27, May 02, 2014
Rode beukehaag
40 meter haag geplant afgelopen oktober 2013, komt nu volledig in blad en zoals het nu lijkt, slaat elke plant aan. Uitgangs materiaal leek ook goed en het heeft de winter ook mee gehad.
score (5) Reviewer Boskman Posted 17:22, May 02, 2014
Goede service
In januari 200 planten besteld en na twee dagen keurig verpakt en
op pallet met beukenhaag grond aangekomen.
De planten meteen geplant en nu in april goed gegroeid .
Nogmaals een goede service en nazorg door nieuwsbrief
score (5) Reviewer B. Moorman Posted 16:46, May 02, 2014
beukenhaag
Vorig najaar een haag van 100 planten besteld, keurig afgeleverd. Ze lopen nu heel mooi uit. De groeisnelheid is ook heel goed. Zeer tevreden. De tips via de mail die je af en toe ontvangt, prima.
score (5) Reviewer Thomas Schoof Posted 16:27, May 02, 2014
goede planten duidelijke afspraken en zeer goede service
Vorig jaar heb ik 6 meter beukenhagen besteld, deze werden netjes volgens afspraak geleverd het waren nette takken met flinke wortels eraan, ze zijn allemaal aangeslagen en zijn ondertussen allemaal uitgelopen. De service achtd ik ook erg goed want ik had niet verwacht dat de beuk last zou hebben van bladluis, maar door jullie email ben ik er op geattendeerd en jawel hoor sommige zaten aardig vol met een soort van wolluis. Beuken behandeld, luizen weg.

Ik kan alleen maar zeggen top service en ga zo door, ik zou jullie zekers aanbevelen bij andere mensen.

Ga zo door!!
score (5) Reviewer J.W. Kappert Posted 12:24, May 02, 2014
Tevreden
Dag kwekers,
Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst van de beuken.
Op dit moment lopen ze allemaal prachtig uit.
Dus....tevreden.
Groeten Frank en Hans
score (5) Reviewer Gerard van Beek Posted 11:36, May 02, 2014
Snel, Goede en Goedkoop
Na de bestelling binnen 2 dagen de beukjes ontvangen met de post.
Dit lijkt vreemd maar ze zijn goed verpakt en worden dus snel afgeleverd.
Geplant met mest met wortelbacterie.
Vanaf april beginnen ze mooi uit te lopen.
Ook aan de onderzijde van de beukjes en dat zie je weleens anders.

Zeer tevreden met mijn aankoop.
score (5) Reviewer Marly Dolman Posted 11:01, May 02, 2014
Beukenhaag
Elke dag kijk ik met genot uit mijn raam naar de gekochte beukenhaag. Ze voldoen aan al mijn verwachtingen. In het begin had ik mijn twijfels om de beukenhaag via internet te kopen. Echter, omdat de prijs zo aantrekkelijk is en de online klantenservice mij goed geholpen heeft heb ik toch een poging gewaagd; ik heb er geen spijt van! Bedankt voor alles, namens een tevreden klant: Marly.
score (4) Reviewer F de Jong Posted 10:47, May 02, 2014
Beukenhaag
We hebben een beukenhaag besteld. Was snel geleverd en goed verpakt. De beukenhaag hebben we in goede conditie ontvangen de haarwortels zaten er aan. Momenteel botten ze goed uit.
score (5) Reviewer Diny Posted 10:46, May 02, 2014
Beuken per post!!
Dit had ik nooit kunnen bedenken! Een beukenhaag per post ontvangen! En hoe! Keurig verpakt in een doos met de beschrijving hoe de bomen te planten. En dit een dag na de bestelling! Bomen staan inmiddels, krijgen blad en zien er goed uit. Ook de aanwijzingen, per e mail ontvangen, de bomen goed te sproeien en te bemesten tijdens deze periode, is super. De bestrijding van evt, luis is een goede tip. Goede service. Wij zijn, vooralsnog, zeer tevreden.
score (5) Reviewer Berry Kleibergen Posted 10:37, May 02, 2014
Een beukenhaag in de Betuwe
Beukenhaag via email besteld,
Sneller bezorgd dan gebeld,
Daarna gepoot en van mest voorzien,
Voor service krijgen jullie een tien.
score (5) Reviewer PJ van Dijk Posted 10:37, May 02, 2014
dik tevreden
Dik tevreden, 60 prachtige Beuken 175cm in pot voor een eerlijke prijs, keurig op tijd en volgens afspraak geleverd.

ik zal dit bedrijf zeker aanraden,

ga zo door!
score (5) Reviewer Samantha van aert Posted 10:16, May 02, 2014
Beukenhaag via post?!?!
Beukenhaag via post?!?!? Daar had ik mijn bedenkingen bij.
Door de gunstige prijs en goede beoordelingen toch de gok maar genomen.
In oktober geplant en dan weet je dus nog niet of ze het doen.
Nu begin mei staat er een mooie groene haag waar niet 1 plantje kapot is gegaan! Prima kwaliteit dus!!!
score (5) Reviewer Lenny Posted 10:16, May 02, 2014
prima
scherpe prijs voor een prima product
score (5) Reviewer Judith Maasland Posted 10:15, May 02, 2014
Geweldige Haagbeuken!
Op tijd afgeleverd en ze lopen al mooi uit. Ook hier 100% tevreden!
score (5) Reviewer Herman Hanssen Posted 10:12, May 02, 2014
Snelle en goede levering
De 75 haagplantjes werden snel bezorgd in een goede verpakking. Voor zover ik nu kan zien zijn gaan de plantjes aan. Goede service.
score (5) Reviewer CoenSlurink Posted 10:08, May 02, 2014
Beuken uit Zundert...
We hebben heen hele rij jonge beuken uit Zundert
De aankoop hiervan was zeker geen blunder
ook al hebben we ze gepoot zonder beukenmast
Ze groeien inmiddels allemaal opperbest
score (5) Reviewer Manita van kreijl Posted 10:01, May 02, 2014
Blij met de beuken
Begin maart de beuken besteld. Supersnel binnen gekregen. De pakketdienst vroeg zich af hoeveel schoenen ik had gekocht met die enorme doos. Gelukkig zaten hier onze 100 beukjes in. Alles geplant voor een smalle afscheiding. Netjes met grondverbeteraar. Alles begint nu keurig uit te lopen. De kinderen ontdekken elke dag nieuwe groene blaadjes.
score (5) Reviewer Ella Smout Posted 09:22, May 02, 2014
Hallo beukenhaagkwekerij
Hi, ben heel blij met de beuken. Ze beginnen te schieten en zien er goed uit. Bedankt voor de info en ik zal zeker meer beuken kopen in de toekomst. Een perfecte service.
score (5) Reviewer Marcel Sesink Posted 09:19, May 02, 2014
Hallo Beukenhaagkwekerij
Ik had in oktober een bestelling gedaan van 100 groene beuken Van 100/125 cm met kale wortel.
En wat denk je?
Alle 100 aan de groei, 0 procent uitval
Dat is kwaliteit leveren ,bedankt.
score (5) Reviewer L.F Vis Posted 09:11, May 02, 2014
Geleverde beuken
Hierbij willen wij u laten weten dat de onlangs bestelde beuken allemaal bijzonder goed zijn aangeslagen.

Onze complimenten voor de levering en de kwaliteit!!!

score (4) Reviewer Kees Prins Posted 09:04, May 02, 2014
Beukenhaag bladhoudend
ik heb recent een beukenhaag besteld en geplant met bomen van diverse lengten. De bestelling is keuring verpakt thuis bezorgt op de afgesproken dag. Vervolgens geplant en het ziet er nu al fantastisch uit, kan niet wachten op het moment dat de bomen gaan uitlopen.
Ook naderhand advies gevraagd over een bemestingsplan en daar snel en reactie op gehad. Ik ben tevreden over de levering en zal bij een nabestelling zeker weer naar deze firma gaan.
score (5) Reviewer Dolman Posted 08:59, May 02, 2014
Blad houdende beuken haag
De bestelling is keurig op afgesproken tijdstip geleverd,goed verpakt ,en mooie struiken .
De planten staan al in de tuin en zien er goed uit .Zeer tevreden .bij onze volgende bestelling gaan wij voor dit bedrijf ,een aanrader.
score (5) Reviewer Lianne Beekman Posted 08:57, May 02, 2014
Super koop
Mooie planten Snelle levering, goed verpakt. Echte aanrader
score (5) Reviewer Floor Posted 08:55, May 02, 2014
Prima
De bestelling prima geleverd. Nu keurig geplant, want dat is nog een klusje op,zich. Nu even afwachten of ze ook aanslaan.
score (5) Reviewer Frank Hulshof Posted 08:53, May 02, 2014
Haagbeuk (Carpinus betulus) besteld
Haagbeuk in bundel van 25 stuks plantjes hoogte 40 tot 60 cm besteld. Was niet duur. Bestelling zeer snel binnen. Netjes verpakt. Ik had wat vragen per mail. Kreeg ik snel en netjes antwoord op. Bestelling dus prima gegaan.
Plantjes in het najaar gepland. Hopelijk slaan de plantjes allemaal netjes aan.
score (5) Reviewer Johan Ritsma Posted 08:51, May 02, 2014
Mooie en goed verpakte rode beuk
Via de overzichtelijk website eenvoudig besteld en betaald. Compleet met plant instructies werden de rode beukjes 2 dagen later keurig verpakt thuis ontvangen.Dezelfde dag direct geplant en ze doen het goed.
score (5) Reviewer ad Pinter Posted 08:49, May 02, 2014
Mooie rode en groene blad houdende beukenhaag.
Mooie en goed verpakte rode en groene blad houdende beuken planten via de site besteld en betaald. Binnen 2 dagen werden deze planten keurig verpakt thuis geleverd. De volgende dag direct deze planten geplant volgens de gebruiksaanwijziging in verpakkingen meegeleverd. Ze staan er netjes bij. Dus bestellen we nu graag nog plantjes bij.
score (5) Reviewer Marjan Galenkamp Posted 08:47, May 02, 2014
Beukenhaag
Levering en product geweldig! Bijzonder hoe je op een makkelijke manier een hoogwaardig product thuis gestuurd krijg! Zo goed dat er wederom een bestelling volgt voor 10 meter haag!

Super bedankt,
Marjan
score (5) Reviewer Gerard van Beek Posted 08:42, May 02, 2014
Mooie beukjes
Vorig jaar de plantjes besteld en netjes afgeleverd.Geplant met wortelverbeteraar. De beukjes hebben mooie vertakkingen vanaf de onderkant. Bij mij in de buurt ben ik 1 van de eerste waar de beukjes al blad gevormd hebben. Ben blij dat ik ze bij Beukenhaagkwekerij.nl besteld heb.
Klanten over product
Dit product heeft121 reviews
Overall beoordeling
94.0%5 stars
6.0%4 stars
0.0%3 stars
0.0%2 stars
0.0%1 stars